Barion Pixel
Munkavédelmi oktatás, a saját laptopján online

Written by info@vedobakancs.hu

2022.04.22.

 

Ez a munkavédelmi oktatás egy jelenleg is használt, a hatóságok által elfogadott online munkavédelmi oktatás. Nézzen bele a képekbe! Próbálja ki 2021-es bemutató oktatásainkat, az első kettő ingyenes és nem jár kötelezettséggel! Amennyiben megtetszettek rendszereink, Önök számára is elkészítjük és megtartjuk a munkakörökre és konkrét munkaeszközeikre szabott munkavédelmi oktatásokat.

 

Vegye fel a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot bizalommal! A munkavédelmi szakmérnök minden érdeklődésre, kérdésre szívesen válaszol személyesen is.

 


 

NAPJAINK MUNKAVÉDELME A XXI. SZÁZADBAN

 

munkavédelmi törvény 55. § (1) alapján minden munkáltatónak munkavédelmi oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy alkalmazottai:

  • munkába álláskor,
  • munkahely, munkakör megváltozásakor, új munkaeszköz esetén,
  • új technológia bevezetésekor

elsajátítsák és a foglalkoztatás teljes időtartalma alatt rendelkezzenek az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel. A munkavédelmi oktatást rendes munkaidőben kell tartani, de a jogszabály az oktatás konkrét körülményeire feltételt nem határoz meg. Ezért az elméleti és esetenként a gyakorlati ismeretek elsajátítására tökéletesen elfogadható az elektronikus munkavédelmi oktatási forma. A képzés elvégzését a tematika megjelölésével és a résztvevő aláírásával ellátva, írásban kell dokumentálni. A szükséges ismeretek megszerzéséig – beleértve a visszakérdezést is – munkavállaló önállóan nem végezhet munkát!

Munkavállalók csak a munkavédelmi oktatás szerint végezhetnek munkát. Munkavédelmi képviselő jogosult a szükséges baleset és egészségvédelmi képzések gyakorlati tervezésében és megszervezésében közreműködni. Munkahelyi tapasztalatok alapján egy különösen veszélyeztető kvázi baleset, vagy egy megtörtént súlyosabb munkabaleset esetén kerül előtérbe a munkavállalók számára tartott munkavédelmi oktatások szakszerű megléte.

A jogszabályi kötelezettségek minimális teljesítésén túl napjainkban a munkavédelem kiváló eszköze a dolgozók megbecsülésének és motiválásának! Ha növekszik a munkavédelemre fordított figyelem, idő és ráfordítás, akkor biztosan:

  • ritkábban, vagy egyáltalán nem fog bekövetkezni munkabaleset, foglalkozási megbetegedés;
  • kényelmesebb, biztonságosabb munkakörülmények lesznek, ami azt üzeni a kollégáknak, hogy fontos pillérei a cégnek;
  • jó híre terjed a munkáltatónak, szűkebb és tágabb környezetében egyaránt.

 


 

BIZTONSÁGOS MUNKAVÉGZÉS EGY VEGYIÜZEMBEN

 

A fenti képeken szereplő elektronikus tananyagot, egy magyar kisvállalozás, az Ankel Kft. számára készítettük a munkahelyi kockázatértékelés után. Fő tevékenységük veszélyes anyagokat tartalmazó zsírtalanítási hulladékok és halogénmentes oldószerek, oldószer keverékek regenerálása, valamint egyéb vegyi anyagok gyártása.
Megbízásunk közel 10 éve a Kft. összes, a munkavédelem és a tűzvédelem területén jelentkező ügyre kiterjed. Esetenként iparbiztonsági feladatokkal is foglalkozunk. Munkavédelemmel kapcsolatos munkáink az évente megrendezésre kerülő SKET gyakorlaton a hatóság előtt rendszeresen bizonyítja megfelelőségét.
munkavédelmi oktatás a dolgozók számáraA munkavédelmi oktatást a cég műszakos dolgozói számára állítottuk össze. Csak a számukra fontos ismereteket tartalmazza érthető formában, tömören. A dolgozók többsége az általuk használt email címre megkapja a nevére készített oktatást. A tesztet kivétel nélkül mindenki könnyedén teljesíti. Az Online Oktatási rendszer automatikusan kiállítja a részvételi igazolást, a tematika megjelölésével.
munkavédelmi oktatás személyesen az online rendszer támogatásávalAz internet világában kevésbé járatos és/vagy saját email címmel, megfelelő okoseszközzel nem rendelkező munkatársak számára a műszaki vezető, a saját laptopján, az online tananyagot felolvasva, hagyományos módon tarthatja meg a munka és baleset védelmi oktatást. Gyakorlati megfontolásból jogosultsággal közvetlenül levetíthetők és élőszóban is elmondhatók a munkavállók számára készített tananyagok.
munkavédelemi oktatás eredményeiBüszkék vagyunk arra, hogy a vállalkozásnál még nem volt munkabaleset, vagy foglalkozási megbetegedés. Sőt semmijen  havária esemény sem történt még, köszönhetően többek között a munkavédelem, és a tűzvédelem kapcsán nyújtott komplex szolgáltatásunknak.
munkavédelemi oktatás hatósági elfogadásaTovábbá az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség képviselői legutóbbi átfogó ellenőrzésük alkalmával elfogadták az elektronikus rendszerünkkel tartott online munkavédelmi és tűzvédelmi képzéseinket.

 

A MUNKAVÉDELMI OKTATÁS ÖNÖKNÉL IS LEHET ILYEN EGYSZERŰ!

 

Tekintse meg korábbi megrendelők és oktatottak véleményét a rendszerről / tananyagokról!

 

munkavédelem-re kattintva kérjen információt és/vagy árajánlatot a munkavédelem feladatainak ellátására az Online Oktatási rendszerünk korlátlan használatával együtt. Lehetősége van cégünket megbízni a kapcsolódó tűzvédelmi, környezetvédelmi és ADR ügyek rendbetételével is. A keletkező dokumentumokat pedig a Doksi Trezor fogja tárolni. Keressen meg bizalommal!

Az online oktatás-ra kattintva próbálja ki bemutató online tűzvédelmi oktatásainkat! Az első kettő ingyenes és kötelezettséggel nem jár. Munkavédelemmunkavédelmi oktatásonline munkavédelmi oktatásonline munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR a 2021-es jogszabályoknak és módosításoknak megfelelően. Hiperion Tech Kft.

 

ADR oktatás - blog személyes tartalommalSzemélyes blog: Jafar és a munkavédelem. Keresse fel, sok aktuális cikket talál itt a munka-, tűz- és környeztvédelem valamint a veszélyes áru szállítás (ADR) világából – némi személyes tartalommal keverve.

 


 

Hasznos linkek a munkavédelem területéről: munkavédelmi törvény, a munkavédelmi szakember kötelező foglalkoztatása, Magyarországon a munkavédelem állami irányítása, Pénzügyminisztérium munkavédelmi témájú jelentései. A munkavédelem Nemzeti Politikája. Az egyéni védőeszközökrőlÉpítőipari munkavédelmi kampány. Munkavédelmi hatósági jelentések. Munkavédelmi tárgyú jogszabályok. A munkahelyi kockázatértékelésről. A munkabaleseti jegyzőkönyvről. Munkavédelmi kiadványok. Nyissa meg ezeket, használja az információkat eredményesen!

HOGYAN JÖN HÁZHOZ AZ OKTATÓ ÉS MIKÉNT TÖRTÉNIK AZ OKTATÁS:
Névre szóló, továbbküldhető linkek az oktatáshoz
Névre szóló, továbbküldhető
linkek az oktatáshoz

Következő

Egyszerű, online teszt
Egyszerű, online teszt

Következő

Igazolás a részvételről
Igazolás a részvételről

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb kategóriaMunkavédelmi oktatás, a saját laptopján online