Barion Pixel

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Megrendelésed a rendelés átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

Készpénzzel a rendelésed átvételekor egyaránt fizethetsz szaküzleteinkben, szerződött partnereinknél (kivéve csomagautomaták). Futárszolgálattal szállított rendelések esetén a helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el.

 

UTÁNVÉT KEZELÉSI KÖLTSÉG

Értékhatártól függetlenül, az utánvétes (futárnál, átvételkor készpénzben fizetendő) fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén bruttó 490 Ft-ot számítunk fel utánvét kezelési költségként.

A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Számodra a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszed és ki nem fizeted, akár ott a helyszínen történő tartalom ellenőrzés mellett, ami egy plusz ellenőrzési pont, biztosíték számodra. Éppen ezért az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg, a biztonságos online előre fizetések vagy az előre utalás esetén ezt a díjat elengedjük (pl. online bankkártya, Barion, áruhitel, ED ajándékkártya, előre utalás). Szaküzletes átvétel esetén a költség szintén elengedésre kerül, függetlenül attól, hogy a helyszínen milyen fizetési móddal egyenlíted ki a vételárat. Ráadásul szaküzletes átvétel esetén az értesítést követő 3 napon belül bármikor bejöhetsz átvenni a rendelést, így nem kell a futárhoz igazodnod.

 

VÁLASZTHATÓ ÁTVÉTELI MÓDOK

Választható átvételi módok: szaküzlet, házhoz szállítás, Pick Pack Pont, Postapont, expressz kiszállítás. 

 

Szaküzlet Házhoz szállítás faq_postapont

 

0
    0
    Kosár Tartalma
    A kosár üresVissza a Shopba
    Készpénz